lørdag 28. april 2012

Nye ringer

Selges for 80 kr

Selges for 80 kr

Selges for 80 kr

Selges for 80 kr

søndag 22. april 2012

De søteste små bahytter

Hva er en bahytt sier du? Det er en kyse med veldig stor brem laget for små små barnehoder. Ofte sett i klassiske western-filmer. Verdens søteste plagg! Fordelen er at de er justerbare, og kan man sy en knapp, kan kysen brukes hele første leveår pluss litt til. Passer hodeomkrets 35-45 cm vil jeg tro.

Selges for 100 kr pr stk.







Bittesmå kjoler

Når man bruker å sy kjoler til store jenter er det veldig uvant å sy kjoler til bittesmå jenter. Men akk så gøy og så søtt..

En bitteliten kjole som bringer frem minner om limonade i skyggen på en grønn gressplen.

Solgt!


Eventyrkjolen i rødt og rosa og oransje og blått og grønt og alle farger under regnbuen.
Sydd i gamle stoffer fra mitt barnerom og bare venter på å kunne svinge rundt på en liten jente.
Solgt!.





Øredobber

Selges for 80 kr.

Selges for 80 kr.

Nye ringer

Solgt!

Selges for 80 kr.

Solgt!

På oppdrag

Dette ble laget i fjor sommer, men bildene har ligget bortgjemt en stund. Sånn er det, men her kommer blogginnlegget det fortjener. Boksen og kortet i bakgrunnen er også laget selv. Engleøredobber og en burgunder sten på wire. Mottakeren ble fornøyd ryktes det. :)

Sidelengs faktisk.. vel, dere får snu litt på hodet

Hårspenner

Laget hårspenner til Lille Prinsesse til jul. Fornøyd med resultatet...men det skulle vise seg at lakkede spenner var dumt! Lakken satt fast i limet som satt fast i blomsten som absolutt IKKE ville sitte lenge på spennene. Jaja, da er det forsøkt og det SÅ jo bra ut. En liten stund i allefall!


Julemarked


Rett før jul var jeg så heldig at jeg fikk være med på julemarked! Siden det var min første gang var jeg veldig usikker på hvordan det ville bli og om jeg i det hele tatt fikk solgt noe. Nervepirrende for en som bare har solgt over internett tidligere. 

Jeg kan bare si at det gikk over all forventning! Solgte litt over halvparten av det jeg hadde med og det er jeg veldig fornøyd med siden dette var mitt første forsøk "ut i verden". Det frister til gjentagelse og kanskje finner dere meg på frimarkedet i Gamlebyen i sommer. Hvem vet!? ;)


Smykker, øredobber (gikk det mye av), ringer og armbånd
Vinvesker og varmeputer