søndag 17. juni 2012

To vakre små fyller år

Limonade i sommergrønt gress





Sjiraffen Sigurd har pyntet seg fordi han så gjerne vil i middag på slottet!

Lille Prinsesse blir snart Store Prinsesse







Sydd av min gamle kjole, duk/blonder arvet av svigermor og knapper fra mors knappeskrin.
Jeg synes kjolen er nydelig...synd Prinsessen ikke er enig. Likevel fikk den sitte på i barneselskapet hennes, den var jo tross alt lilla! :)

Ny symaskin!

O lykke! Jeg har fått symaskin! Ikke hvilken som helst, men en overlock! Jeg har ønsket meg en overlockmaskin i noen år nå og endelig ha en hjemme er helt nydelig. Den syr kjempeflott og raskt, gjør det enklere å sy i strech og så ser den bra ut da. Min lille skjønne. <3

Søte Sofia ved siden av veteranen Staute Sofus.

Fikk med enorme mengder tråd og noen ekstra føtter å sy med.


Ny veskemodell

Prøvd meg på en veske/handlenettmodell jeg ikke har sydd før. Ganske fornøyd og tenker at den også kan videreutvikles...


Sydd til som sponsorpremie til en sommeravslutning på skolen.
Kan også bestilles i farger du selv ønsker for 200 kr

Maria gjør ting hun ikke kan...

Jeg har sydd min første dåpskjole!
Eller, det er en underkjole, men kunne like gjerne vært en fullbåren dåpskjole synes jeg.
Brodert har jeg også gjort for aller første gang. Fikk en lynleksjon av min broderiglade mormor og jeg satte i gang. Gange fornøyd så det ligger vel i blodet dette da. ;)






Legoteppe til Knekten

Knekten har ustyrtelig mye Lego..så mye at man ikke ser alt i den store boksen har hadde Lego i. Mor i huset husker å ha sett dette bli sydd av andre så da var det bare å tenke ut en modell selv. Dette er prototypen kan man si, men jeg er fornøyd! Enda viktigere, det fungerer! :)

Legoteppe kan du bestille for 300 kr.






I ettertid har jeg kjøpt meg en maljetang slik at jeg kan lage hull og maljer hvor snoren kan gå gjennom. Noe mer elegant.

Nye puter til godsofaen vår







Sydd nye puter av brunt restestoff, en heklet duk fra svigermor, litt brun pels-avkapp fra en kåpe litt beige jersey jeg fant bakerst i hylla til rosett. Voila! Nye puter til godsofaen uten å betale en krone. :)

Pannebånd til 2 søte prinsesser







Dette er pre-overlock så de er sydd på "jukse-overlock" på vanlig symaskin. Fine pannebåndluer sydd av avlagte pent brukte t-skjorter. Smart gjenbruk. :)